Movie Library

28179 filmů
Přihlásit se
Nový účet
Úvodní stránka Přidat film Fórum
 | Hlavní stránka | Hledat | Registrace | Statistika |
Klábosení o filmech Forum Movie Library / Klábosení o filmech /

Westerny

Stránka Stránka:  ««  1  2  3  4  5  ...  51  52  53  54  55  »» 
Autor historik
Člen
#61 | Zasláno: 11 Kvě 2011 13:34
Reagovat 
Taky díky za typ "countryman"
Autor Flynn
Člen
#62 | Zasláno: 11 Kvě 2011 13:38
Reagovat 
Já jsem všechny pokusy přes TV kartu kdysi vzdal a koupil si HDD DVD rekordér. To bylo ještě v dobách, kdy jsem dělával formáty VideoCD (kvalita MPEG1) a SuperVideoCD (kvalita MPEG2). DivX se ještě v DVD přehrávačích nedaly používat, pouze v počítačích, takže tyto komprese neměly pro mě význam. Nejlepší výsledky jsou opravdu v kombinaci VHS-DVD recorder. Pokud šlo o originálky VHS, kde je ochrana, tak to byl problém, rekordér natočil jen tmu. Stačilo ale za 900,- Kč koupit v elektře krabičku, která ochranu likvidovala a bylo vyhráno. Krabička je jak pro kompozitní video, tak pro S-video. Dala se použít i při kopírování chráněných DVD na rekordér (stejný problém s ochranou jako u originál VHS - tma). Bylo to takové východisko z nouze, probíhalo nové kódování z DVD do MPEG2 a zvuk byl maximálně stereo.
Autor historik
Člen
#63 | Zasláno: 11 Kvě 2011 13:49
Reagovat 
pro "Flynn"

Taky jsem dělal a ještě někdy dělám VCD nabo SVCD,ale to je vyjímka.Dost práce je ale udělat normální DVD na CD,když člověk nemá potřebný materiál a jen CDčka.Ten program,co na to je,je výborný,ale než tam člověk všechno našteluje,to je doba.Výsledek je ale slušný.
Autor Flynn
Člen
#64 | Zasláno: 11 Kvě 2011 14:04
Reagovat 
DVD na CD? Jak tomu rozumět? Proč neděláš DVD na DVD? Disky nejsou přeci drahé.
Autor Ja
Člen
#65 | Zasláno: 11 Kvě 2011 14:04 | Změnil(a): Ja
Reagovat 
To tedy zírám ?!?! Půl dne jsem nebyl doma a tady se dějí věci....... :-(( :-))
Historik má pravdu, že jsme zde už psali něco o převádění VHS na soubory jako AVI, nebo přímo na DVD. Těch variant je asi spousta a spíše záleží jaké nástroje má kdo k dispozici.
Já nejsem na toto žádný odborník, zkoušel jsem to, ale nemám co bych z VHS předělával, protože snad 80% VHS mám v tom pomalém režimu a to na kvalitě nepřidá. Proto jsem už po čase zapomněl a musel bych to zkoumat znova, ale už se zde někdo zmínil, že jde o přehrávání VHS v PC prostřednictvím TV karty - tato umožní i přímé vypalování na DVD ( tak nějak to bylo ).
Tudíž kdo to chce dělat ? Měl by napsat co má k dispozici a určitě se nějaký odborník najde kdo mu poradí.
Adminovi přeji, aby to tady úspěšně vyřešil ( přímo rozsekl ) - asi se některé chování nelíbí nikomu - mimo jejich autorů.

P.S. Mám prosbu. Počaly se zde objevovat odkazy na uložto soubory na western filmovou hudbu, či country hudbu apd. Já dával odkazy na YouTube, aby se každý podíval - tak vidí o čem píši. Když zde dáváte odkazy na Uložto - napište jako pro LAMY co v tom je, případně doplňte nějaký odkaz na YouTube či jiný zdroj. Někomu ani obsah souboru na stránce downloadu nemusí nic říkat. Vše stahovat zrovna nemusím :-))
Autor Oldtex
Člen
#66 | Zasláno: 11 Kvě 2011 14:22
Reagovat 
Zdravím historika a všechny ostatní na tomto fóru. Když už tady píšete o filmové hudbě, snad by mi mohl někdo z těch starších poradit. Kdysi dávno, bylo nebylo na Polákách dávali hudební film s J. Cashem - putoval po místech Divokého západu a zpíval k tomu své písničky. Bohužel, je to již dávno, co jsem ten film viděl, zůstala jen vzpomínka. Snad někdo z Vás bude vědět, o co se jedná. Díky.
Autor Ja
Člen
#67 | Zasláno: 11 Kvě 2011 14:28
Reagovat 
Oldtex

To měl být nějaký dokument ? Protože J.Cash se objevil v hodně filmech, případně seriálech. Zkus prohledat odkazy zde http://www.csfd.cz/tvurce/35461-johnny-cash/
nebo zde http://www.imdb.com/find?q=Johnny+Cash&sourceid=mozilla-search
a najdi oč se ti jedná.....
Autor timon23
Člen
#68 | Zasláno: 11 Kvě 2011 14:51
Reagovat 
Zdravím všechny,
přidala jsem film Along Came Jones s CZ dabingem. Včera běžel na MGM.
Autor Oldtex
Člen
#69 | Zasláno: 11 Kvě 2011 15:04
Reagovat 
Autor dedda
Člen
#70 | Zasláno: 11 Kvě 2011 15:10
Reagovat 
timon23--Díky už to tahám
Autor historik
Člen
#71 | Zasláno: 11 Kvě 2011 15:41
Reagovat 
Pro "Flynn"

Souhlasím DVDička nejsou drahá,ale někdy se stane,že mi dojdou zásoby DVD a v poslední době to mám částo,ale mám třeba pár CD a momentálně je nemám na co použít (kromě občasných záloh.Potom je,když jsem nedočkavý,použiju právě na normální film.Někdy si rád "hraju".A divil jsem se,že na CD 700 MB,se vejde díky tomu programu i dvouhodinový film.
No a kvalita je dobrá.To jsou ale velké vyjímky,samozřejmě.Mnohem jednoduší je samozřejmě vypalování na DVD.
Co se týká toho Casche,tak to byl takový film (pokud se nepletu),kde on jezdil po místech,kde se natáčely westerny a k tomu on právě zpíval.
Autor Flynn
Člen
#72 | Zasláno: 11 Kvě 2011 16:04
Reagovat 
2 Historik: Já to dělám obráceně. Přestože mi moje přístroje (DVD přehrávače, BD přehrávač) umí přehrát avi formáty i mkv, dělám si z nich zpětně DVD. Nejlépe, pokud mají divx větší velikost (kolem 1,3 GB pro běžný celovečerák). Na jeden disk se mi pak v nezměněné kvalitě vejdou 3 takové filmy, anebo dávám i 4-5 menších (kolem 800 MB) (např. seriály, ale i filmy kolem 90 minut délky). Na DVD mám menu, kde jsou tyto tituly uvedeny s rokem vzniku filmů. DVD nazvu třeba 3x Sci-Fi. Poslední dobou opouštím toto hromadění filmů, ale přehrávám flmy přímo z externího HDD, připojeného do USB televize nebo BD přehrávače - nevýhodou je absence kapitol a titulky, které nemají kontury, čili jsou hůře čitelné na bílém pozadí. Stejně ale dávám přednost originálům na BluRay, pokud jsou dostupné.
Autor historik
Člen
#73 | Zasláno: 11 Kvě 2011 16:14
Reagovat 
pro "Flynn"

No máš solidní vybavení.Já mám TV staršího typu vzadu i s cinchema,takže by to šlo nějako propojit.Jinak mám starší video,i když HiFi,ale na dnešní dobu již vyšlý z módy.Takže celkově vzato,nic moc,ale i tak by se s tím dalo zpracovávat.
Já úpravy někdy dělám v PC,když teda něco vyrábím,jen ty VHSky musím nějak dostat na DVD,alespoň některé z nich.
Autor Askuwheteau
Člen
#74 | Zasláno: 11 Kvě 2011 18:09 | Změnil(a): Askuwheteau
Reagovat 
Já jsem vypalováni na DVD placky už dávno opustil. Jak čas plynul a sahal jsem po starších vypálených discích, zjistil jsem, že dobře polovina z nich už je nepoužitelná, dobrá na vyhození. Koupil jsem tedy 3TB externí HDD a všechny filmy, který mi za to stojí, jsem nakopíroval do něj. 3 TB, to už je pořádná kapacita :)
Když chci vidět film v televizi, překopíruju ho z HDD na flešku, kterou dám do DVD přehrávače.
Autor sheriff
Člen
#75 | Zasláno: 11 Kvě 2011 22:03
Reagovat 
pánové, dovolil bych si přispět také několika westernovými tóny, snad jsem se díval dobře a tohle album tady ještě není
http://www.uloz.to/8973201/from-alamo-to-eldorado-zip
 Stránka Stránka:  ««  1  2  3  4  5  ...  51  52  53  54  55  »» 
Upozornění: Následující formulář slouží pouze k zasílání odpovědi na probírané téma.
Pokud máte další dotaz, vytvořte nové vlákno výběrem jedné z kategorií na hlavní stránce fóra
Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit.

Na tomto serveru nejsou umístěny žádné filmy ani seriály. Systém funguje jako jakýkoli jiný internetový vyhledávač. Nachazejí se zde pouze odkazy na jiné servery, jejichž podmínky určuje vždy vlastník odkazovaného serveru. Odkazy na zmíněné servery jsou přidávány uživateli a proto provozovatel tohoto serveru nemůže nést zodpovědnost za takto přidaný obsah stejně jako za obsah na stránkách třetích stran. Ostatní data na tomto serveru jsou získavana z internetu z veřejně dostupných zdrojů. Kontakt: info@movie-library.cz